Idamusic.se

Välkommen till

Innehåll 0 Comments

Skillnad på att hyra eller köpa elscooter?

Vad bör du egentligen göra? Vad är det för fördelar eller nackdelar med respektive sak? Vad är billigast i längden och andra frågor.

Att hyra en elscooter kan vara väldigt optimalt om du är ute i andra städer än den du bor i själv då du slipper släpa med dig din egna elscooter om du har en egen. Att hyra en elscooter från till exempel VOI kostar ungefär runt 2-3 kr per minut och kan bli dyrt i längden.

Nu har även de flesta appar prenumerationer för att få åka hur mycket elscooter man vill varje månad istället för att betala varje gång du åker en elscooter. Denna kostar ungefär 500 kr. Detta kallas för voi pass och om du är intresserad av de så får du läsa på avtalet också.

Om du bor i en större stad där de hyr ut mycket elscootrar men känner att du vill spara lite pengar så kan du köpa din egen elscooter istället. Du kan kolla igenom elscooterkollen.se där de har en lista på de bästa elscootrarna 2022 och uppdaterar med jämna mellanrum med nya elscootrar.

Att ha en egen elscooter kostar oftast högst bara några kronor per dag så det blir betydligt billigare att köpa din egen elscooter i längden. Enda gången vi rekommenderar att hyra en elscooter framför att köpa en är om du är i en annan stad i några dagar då det alltid är smidigt att kunna ta sig fram snabbt.

Något som är extra smidigt är casinon utan licens och du kan klicka här för att läsa mer det om det är något som intresserar dig. Att ha din egen elscooter är också väldigt smidigt då du slipper hyra en åktur varje gång du ska ut och åka någonstans.

Om du väljer att köpa en elscooter så se till att ta in den i ditt hus eller lägenhet så att den inte blir snodd. Även om det börjar regna så kan den gå sönder om den inte är vattentät.

Nackdelar med att äga en egen elscooter är att de kan gå sönder och även att du kan behöva byta ut batteriet om det skulle gå sönder efter etag. Men utöver detta så ser vi bara positiva saker med att äga en elscooter i längden.

Om du räknar på att du kör elscooter varje dag till jobbet och tillbaka så säger vi att du skulle behöva betala 100kr per dag för att hyra en elscooter om du inte använder dig av någon av företagens prenumerationstjänst.

Använder du deras prenumerationstjänst så kostar det som sagt runt 500 kr. Jämför du detta med ett engångsköp på 3-10 tusen för en bra elscooter sen en kostnad på högst 100 kr varje månad för elen så är det mer värt att köpa en elscooter i längden.

Related

Innehåll
Utbildning: Framtiden är Nu

Inledning Utbildning är inte bara en byggsten för individuell framgång, utan också en väsentlig del av samhällets utveckling och framsteg. […]

Innehåll
Utforska förmånliga modenyheter genom outlet-shopping online!

Att outlet-shoppa kläder på nätet är ett populärt sätt att fynda mode till förmånliga priser utan att kompromissa med stil […]

Innehåll
7 saker du inte visste om New Balance 550

New Balance 550 är en av de mest ikoniska sneakersen i varumärkets historia. Just den här modellen har varit en […]